Nuffnang

Monday, 13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

 Aku join segmen Abg Ben lagi klik [SINI]. 

Jom baca Blog Aku ialah tajuk segmen kali ni. Ok nak promote sikit blog aku ni dah alang-alang sertai segmen ni. Blog aku ni blog sempoi je macam aku. Mana yang aku boleh share aku share sebab blog ni umpama kenangan yang aku abadikan dalamnya. Suka duka aku seharian melayani keluarga tersayang. Sila baca cetusan hati aku dan selepas baca anda boleh nilaikan sendiri. Aku Adalah Aku.

Entry yang aku anggap menarik ialah [INI] sebabnya korang leh kenal aku bila baca entry ini.




-HAPPY BLOGGING-

15 comments:

  1. Salam singgah dan follow sini sekali..
    salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah, jgn malu2...tak makan orng pon..keh3...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. singgah dan folow sini! jom ke blog deno, nak tak...? hehehhh

    ReplyDelete
  3. singgah sni dri blog abg ben..
    jemput singgah ke blog mieza ye..

    ReplyDelete
  4. hi! singgah dr blog abg ben :)
    dr segmen yg sama jugaa.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. follow segment BA . .
    salam singgah ^^

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html?zx=b9e4fbff1f85c8ff

    ReplyDelete
  6. hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
    Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
    http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

    Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

    Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


    http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

    Jom tgk entry sy pulak jika sudi. follow taw !
    www.pelangiany.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 217. link 145. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. Eza singgah sini.. sorry lambat datang sini.. Salam ukhuwahh.. Nak blogwalking sampai lebam! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...