Nuffnang

Tuesday, 13 December 2011

Segmen : 5 Blog Cool Pilihan Ku 2011

Susie join segmen abg Ben lagi nak tau klik BEN ASHAARI

5 blog pilihan Susie ialah : 


Susie suka sangat sebab diorang ni semuanya dah dikenali ramai & otai-otai belaka. Entry yang ringkas tetapi ade saja komen setia. Semestinya nak jadik cam diorang tu semua. Amin,.....

-HAPPY BLOGGING-

18 comments:

  1. terjah sini :D dorang memang mantapp!!

    ReplyDelete
  2. wah semua blog terbaek...jom ke blog sm pulak

    ReplyDelete
  3. memang blog-blog yg hebat..blog ni pun cool juga..salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. wah..high taste..huhu


    jom singgah cik :)

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yg sama... jum terjah blog asma pulak..

    ReplyDelete
  6. as-salam..

    salam ziarah rakan blogger..

    jom baca 5 blog pilihan saya..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan sy dri segmen abg ben

    jom singgah

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan dari segmen BA...menarik semua nya..

    ReplyDelete
  9. Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

    ReplyDelete
  10. so cool la blog2 ni..salam blogger..kunjung-mengunjung amalan mulia

    ReplyDelete
  11. dtg dr segmen abg Ben...
    salam p'kenalan..^_^

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan dari segmen yg sama dan juga kumpulan yg sama hehe jom tgk pilihan saya pula :D

    ReplyDelete
  14. 2nd list!
    thank u susie coz setia bersama Cik Kaki... :)
    Happy Blogging... tak perlu jadi siapa2...
    menulis sebagaimana kamu!
    :)

    ReplyDelete
  15. InaAchik: susie adalah susie & susie suka membebel dan menulis harap ina pun sudi baca blog susie ni. :)

    ReplyDelete
  16. salam kenal..salam follow..jom ke blog saya..

    http://www.mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...