Nuffnang

Monday, 10 October 2011

"SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"


Salam, aku mmg sangat suka join segmen camni..sangat membantu blogger2 baru cam aku ni..terima kasih bebanyak aku ucapkan...nak tau klik sini.

HAPPY BLOGGING

21 comments:

  1. thankz ye sebab join segmen ni...:D
    harap dapat la kenal2 dengan rakan2 blogger lain nanti..:)
    happy blogging..

    ReplyDelete
  2. segmen camni serba sedikit membatu newbie cam susie ni....tq :)

    ReplyDelete
  3. terjah sini dri segmen yg sama! :) salam kenal fren ^^

    http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  4. Chakk.. Hehe.. ^_^
    Shera singgah sini.. Shera pun ade join segmen ni au..
    Meh lar singgah..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari sehmen yang same :)
    jom singgah blog eika :D

    http://lalaeikakaka.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  6. waaa awk pun ikut segmen ini...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yg sama. jom terjah balik

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  8. salam , PCL mulakan pkenalan dgn singgah komen dan follow blog awak ..ok Pn Susie ?

    ReplyDelete
  9. salam kak..dtg terjah dr segmen yg sma..=)

    http://gabanstory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  10. Hai!Apa khabar??kita dari segmen suai kenal tu.. sy dh follow awk..follow lah balik k?

    ReplyDelete
  11. salam kenal :))dari segmen yang sama :))

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    folo 24 :))

    ReplyDelete
  12. dtg terjah dr segmen ezad skytech... :)

    ReplyDelete
  13. salam ziarah singgah dari segmen yang sama..:)

    http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  14. :)
    mulakan hari dengan senyuman
    semoga kita bertambah kenalan

    singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  15. hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
    salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr :)
    jowm laa singgah blog eyryn !

    ReplyDelete
  16. Eza singgah sini lawat blog awak..Teruskan berblogging keh!! Jom singgah blog Eza.

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  17. salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog btw =D

    ReplyDelete
  18. tq, sila la baca blog ni slalu ek...dah follow gak..

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan. datang berkunjung :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  20. salam ! .

    meh jejak sy balek . ;)

    http://ciocianadyagardinho.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...