Nuffnang

Wednesday, 19 October 2011

Saya , blog dan pembaca


Aku sangat-sangat tunggu segmen yang Abg Ben ni anjurkan..selalu je terlepas kali ni tak nak terlepas dah..rugi woooo...sempat lagi ni....

SAYA adalah seorang yang sederhana yang mahu menulis apa sahaja yang boleh dikongsikan bersama di dalam blog supaya dapat dijadikan kenang-kenangan terindah dalam hidup. Saya adalah saya yang ikhlas menulis untuk meluahkan apa yang tersirat dan tersurat.

BLOG adalah tempat dimana saya dapat meluahkan dan menulis apa-apa saja umpama diari bagi saya.Blog jugala tempat mencari kenalan dan ilmu yang sebanyak mungkin.

PEMBACA adalah sangat penting sebab tanpa pembaca apala ada pada blog saya ni. Pembaca adalah pembakar semangat untuk saya terus berblog juga pengkritik bagi saya untuk memperbaiki kelemahan yang ada. Pembaca juga dapat menjadikan seseorang yang tidak pernah berjumpa bertentang mata boleh berkawan seperti sudah lama mengenali antara satu sama lain hanya di alam maya.


-HAPPY BLOGGING-

24 comments:

  1. datang jenguk...hee dalam segmen yg sama...

    happy blogging too

    http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  2. jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)

    ReplyDelete
  3. tinggal jejak kat sini ye..dr segmen yg sama..follow u..!!!

    ReplyDelete
  4. jalan2 tinggal jejak kat cni...done follow u babe...keep on blogging yeah...

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. tq semua..semuanya susie dah follow balik..sila follow susie gak ye...slalu la jejak kat blog susie ni

    ReplyDelete
  7. blog pertama saya masuk utk sesi petang (sempena segmen BA) walaupun no. terakhir dlm list.

    singgah blog saya ~ no. 30 dalam list yg sama :)

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan dari saya...no 51....

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

    syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

    ke blog syieda ^_^

    ReplyDelete
  11. salam ziarah ^^,
    kite dr segmen yg sama~~eheh:p
    oredy follow, lo free...sis mai la p page kte yer...

    ReplyDelete
  12. tq semua susie dah follow balik klu leh tgglkan link awak2 semua ni kat blog ni ek..tu haaa kat aats tu..hehehehe senang susie nak terjah nnt...tq

    ReplyDelete
  13. awak ni cantik la, macam muka elia jejari runcing tu pun ada :)

    ReplyDelete
  14. wah, canteknya blog awak..hehe.. Eza singgah sini yerr.. :)

    ReplyDelete
  15. terima kasih semua..sila jenguk blog ni selalu ye...macihh..

    ReplyDelete
  16. fofollow di sini dan tinggal jejak.. :D
    comel anak2 susie..ibu pon cantik :D..jgan lupa jenguk2 blog sa ye :D

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen abg ben..:) jemputla datang blog saya..:)

    Saya, Blog dan Pembaca

    kalau sudi, join sekali GA sy.. :)

    2nd GIVEAWAY by CIK PURPLE

    ReplyDelete
  18. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...