Nuffnang

Tuesday, 3 July 2012

Hari Minggu Yang Indah

Salam,

SABTU

Weekend aritu agak busy jugak la sebab hari Sabtu tu pergi wedding officemate kat Batu Pahat. Kami pergi konvoi beberapa buah kereta. Sangat adventure sebabnya walaupun dekat tapi kami tetap sesat. hurmmm.

Kami sampai ngam-ngam perut bergelodak lapar. Apalagi membaham makanan bagai tiada hari esok. hehehehe...


Senyap bila sorang satu dapat main game..lega mak ko..Aqil duduk depan dengan En Faizal asik tidur je bosan kot...ekekekke..


Gambar pengantin tak amik sebab kamera tertinggal dalam kereta..sob..sobb.. ni pun tumpang kasih kamera kawan. Muka Aqil yang kebingungan sebab ramai sangat orang. Suka sangat dengan kuih makmur kat tgn dia tu sampai nak abis sebalang dikerjakan..hahahaha...balik tapau lagi....

Inilah tujuan duduk belakang sebab senang nak bergambar sampai lebam...bhahahahah...selepas pergi kenduri kawen menziarah kawan yang sakit kat hospital pastu memansing bawak haluan sendiri.

Bagitau En Faizal nak singgah pekan Ayer Hitam nak tengok pasu bunga. Sekali sampai sana lain pulak mata aku ni nampak...wahhhh lawanya karpet dia!!!!!! terbayang-bayang cantiknya karpet dia tu sampai la ni...hahahah....mendayu-dayu sore aku bisik kat telinga En Faizal." Yang lawanya karpet tu beli nak tuk raya" En Faizal " Ermmmm tengokla nanti" meleleh hingus aku dengar. -_-

Balik dah petang kami anak beranak kepenatan yang amat sangat mengalahkan orang pusing satu Malaysia. Malam tu tidur memasing macam kene bom.

AHAD

Esoknya, Ahad aku ajak En Faizal bawak anak-anak amik angin pergi Kota Iskandar dekat Nusajaya tu. Saje ajak anak-anak pusing pepetang padahal En Faizal baru je balik keje. Ala jap je padahal aku yang lebih.ngeeee..

  ilman ni kalau suruh amik gambar suka buat muka tau..

 Aiman bertelinga capang..ngeeee

Aqil ni tak pernah bebas kat luar sekali dapat keluar dari grill rumah dia punya jakun...tak terlarat kejar last-last dukung je senang.  Muka yang excaited nak berlari ^_^

 Good boy Ilman...Aqil berlari-lari itik nak ikut abang dia memanjat....gasak..


Aqil ni kalau nampak semut ke kumbang ke dia memang geli. hehhehehe aku leh jadikkan modal nak takutkan dia kat umah kalau dia noti sangat. Aku amik kumbang letak kat kaki dia tak bergerak ok...bhahahahaha...carik pasal lagi. Masa ni dia nampak semut hitam bukan main mengelak lagi dia...cute!!


* MY SOUL, MY LIFE,MY HEART, MY INSPIRATION*
LOVE THEM VERYYYY MUCH!!!!


Sekian saja cerita untuk hari ini. (Punyala lembab brukban aku ni upload gambar tensiii aku) -_-




Piece ~(^_^)v

2 comments:

  1. hehehe...lembab pun dah full entry!

    ReplyDelete
  2. Hi..You really have a nice blog.. keep up a good work..feel free come to my blog  korean fashion online | korean fashion online malaysia have a nice day...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...