Nuffnang

Thursday, 17 November 2011

kete menan ijau kesayangan Aqil...


Sebenarnya kete ni abang dia punya...banyak giler okehhhkete menan kat umah tu..ntah kenapa dia suka lak yang kaler ijau cenonet ni....Aku memang selalu didera main kete ni sebelum dia tido...konon2 aku bawak lelaju langgar tapak kaki dia...pastu mengekek2 dia ketawa...ulang2 sampai lebam bijik mata aku ye bukan dia...sebab dia mmg tak ngantuk bila ajak main kete ni....last2 aku cakap " dah Qil tido sok sambung lagi ibu dah ngantuk ni"...pastu dia pandang aku dengan renungan tajam sebab dia tak paham pun aku cakap apa....uwaaaaaaaaaaaaaaaaa.....nangis kuat2....

Balik taska je aku memang terus je campak kete ijau ni kat dia sebelum dia meronta2 mintak dilepaskan...dan meraung2 mintak simpati...bila dia pegang ni dia khayal..ketawa sensorang...gigit2 tayar dia....ngeri gak aku takut tertelan..pastu aku jerit kuat2 kat Aiman..." Abg tengok kan Aqil ni ibu nak drive takut nnt dia tertelan tayar kete ni"....Aiman jawab " Ok" seperti biasa pendek dan boring je kene suruh...ekekkekeke....


4 comments:

  1. patutla banyak kete...upenye ade 3hero kat umah Susie yea..:)

    ReplyDelete
  2. siti asiah : anak susie semua hero kak 3 org....ehhehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...