Nuffnang

Thursday, 28 February 2013

JAMU SUSUK DARA (JSD) - TERHANGAT DI PASARAN!!!

SALAM

Sebenarnya dah lama dah aku jual produk Jamu Susuk Dara  (JSD) ni cuma kuran masa nak promosi secara aktif. Fb aku untuk bisness masih lagi aktif. Di persilakan menjenguknya ye.

Marilah aku canang2kan apa itu Jamu Susuk Dara (JSD) & produk-produk hangatnya ek..


JAMU PENGANTIN DARA - RM65.00 / 10BIJI (TERLARIS) ~ merapatkan/mengetatkan faraj ~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama) ~ meningkatkan kemutan ~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku ~ merawat masalah kekeringan

kotoran yang keluar dari faraj setelah menggunakan JPD.

1-RAHSIA PENGANTIN DARA RM65
A. Selain di makan untuk lebih berkesan :-
1. Masukkan/ insertkan 2 kapsul ke dalam faraj yang ternganga & longgar
~ Step 1 : Dalam keadaan mencangkung
~ Step 2 : Guna jari – 1 kapsul ditolak sambil menarik nafas ke bahagian kanan rahim & 1 kapsul ke bahagian kiri rahim.
Pastikan sampai betul2 ke penghujung yg paling dlm rahim. (kira ujung jari kita la kedalamannya)
~ Step 3 : Makan 4 Kapsul jamu sebelum tido dengan kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas
** Biarkan kondiri ini semalaman tanpa bersetubuh
** Rahim akan terus mengecut serta merta
** Dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
** Harus minum air suam dengan kerap utk elak pening kepala kerana jamu panas
Kesan-Kesan :-
1. Rahim akan terus mengecut
2. Laluan rahim menjadi rapat & berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat
4. Bila pertama kali selepas penggunaan -> isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat & nikmat seperti pertama kali bersetubuh


kotoran yang keluar dari faraj setelah menggunakan JPD.


2. JAMU AKU DARA - RM48.00 / 40BIJI ~ menambahkan tenaga badan ~ meningkat nafsu syahwat ~ merawat masalah keputihan dan sengugut ~ melancarkan peredaran darah ~ memecahkan lemak

3. MASKER VAGINA - RM25.00 / 20g ~ merawat masalah kegatalan di miss V ~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj ~ memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir 



NAK KONGSI SATU RAHSIA
Testimoni pengguna Masker V:RM25.00
- by agen Yasmin
" Mulanya jd biji air sebesar syiling
20sen, pastu merebak besar sbb
xkering. Kak dah guna cream dr
farmasi, tp kecewa, akhirnya guna
Masker...mmg bedak magik ni bagus
sgt..ni
pun sapu sekali shr shj..kalau kerap
sapu lg cepat sembuh.Masa mula2
sapu rasa pedih sikit sbb dia serap air
bisa tu kot...now dah xrasa pedih."
Masker vagina ni sesuai kepada mereka
yg bermasalah kulit even kanak2..cuba
lah

4. MEDICATED FEMININE WASH - RM48.00 / 100ML ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kuman dan fungus ~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan 



5. INTIM GEL - RM56.00 / 15ML ~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat ~ merawat keputihan dan membasmi kuman ~ memberi kepuasan maksima 




6. MINYAK IKAT KASIH - RM65.00 / 20ML ~ membesarkan dan mengembangkan zakar ~ boleh digunakan sebagai pelincir ~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung 


7. LELAKI JUTAWAN - RM65.00 / 60BIJI ~ meningkatkan nafsu syahwat ~ menambahkan tenaga dan menigkatkan kecergasan ~ melawaskan dan mengeluarkan angin ~ meringankan badan ~ amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga 


8. JAMU JALINAN CINTA- RM48.00 /40 BIJI ~ Sesuai untuk wanita lepas bersalin normal/ceaser ~ menyembuhkan luka dalaman ~ Menghilangkan jerawat ~ sesuai bagi wanita yg sudah berkahwin dan anak dara 


9. COKLAT LOVE HABIBI - RM48 /80gram ~ buang angin ~ melawaskan membuang air kecil n besar ~ melancarkan peredaran darah ~ menaikkan nafsu syahwa

 ♥MISI SEMBUHKAN SENGGUGUT DAN PERIOD TAK LANCAR♥

♥Produk JSD : Coklat Love Habibi..RM 48.00♥

Testimoni & pengakuan ikhlas Agent JSD Eddy Sara Hadi
♥1st sy tertarik utk mencuba JSD apabila sy terbaca kebaikan CLH (coklat habibi) utk menghilangkan segunggut, tp blum lg nk cuba...smpi la 1 ari hati sy terbuka utk membeli CLH sbb x tahan dgn segunggut yg sy alami dri remaja lg smpi la beranak 1, sakit yg xtau nk ckp mcmna hanya Allah & wanita2 yg sma mengalami segunggut mcm sy je yg tau...byk usaha, ubat, mcm2 yg da sy,mak,abg, suami & family sy da buat smua x bole nk hilangkn sggut ni, dgn doktor pakar pn da jmp, jwpn doktor hanya kawin je bole sembuhkn sggut ni...da kawin da beranak 1 pn haram nk baik...huhuhu...

bln pertama mkn JJC,CLH,guna Hot lotion, Intim Gel & masker...mkn & guna ari2, smpi msa period...nervous ni...ari per1 ok...2nd day ok...3th day ok...4th day ok jgk...ermm...ada harapan x sakit...syukur Alhamdullilah smpi 3x period utk bln ke3 ni slps menggunakn JSD langsung sy x rsa sakit...sy bersyukur sgt2 da jmp produk yg btl utk sggut sy...kerja & aktiviti harian sy berjalan lancar...xda gangguan...mood pn ok je..syukur Alhamdulillah.. kpd wanita2 d luar sna yg mengalami sggut mcm sy dlu...cuba la guna produk ni, bkn nk promosi utk beli sja2 tp produk ni btl berkesan...x bole nk beli smua...cuba la CLH dlu...misi sggut sy da ok, skrg misi nk hamil pla... ;-) Insyaallah... Amin.... 





 BERMINAT DAN SEBARANG PERTANYAAN :
SMS/WHATSAPP SUSIE : 0197929264











































































9 comments:

  1. jamu susuk dara tu mcm best je, tapi nak "insert" tu yang seriau tu...hehehe

    *pestaim singgah sini...salam kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jamu ni memang tgh hot sekarang sebab banyak masalah wanita dapat diatasi. Yang dahberumahtangga pun sangat2 digalakkan pakai jamu ni untuk merapatkan lagi hubungan suami isteri.

      Jamu susuk dara ni banyak produk dia ikut masalah kita.

      Delete
  2. Nak order mcm mane??
    !

    ReplyDelete
    Replies
    1. u kalau berminat dan nak tanya pasal produk ni boleh sms/whatsapp saya ye 0197929264

      Delete
  3. Sy da 3 tahun kawen.. tp masih tak mempunyai anak? Adakah produk ini membantu?

    ReplyDelete
  4. salamm.. kalau kita sumbat masuk kat rahim tu.. xpe ke? xlekat kat dalam ke? kiri kanan rahim tu. cam ssh jugak nak masuk.. pastu nak korek balik mmg confirm kuar balik ke.. tringin mencuba.. sbb mcm2 mslh kat bahagian tu terutama keputihan teruk n berbau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer awak sms or call owner blog ni

      Delete
    2. kalau owner blog ni tak de reply (after cuba beberapa kali)
      ...cuba sms/watsapp kat 0187765449 (izza JSD) mungkin dia boleh tolong

      Delete
    3. sms or wassap saya dear..0197929264...saya ada letak no contact kat atas tu..maaf atas segala kesulitan...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...