Nuffnang

Friday, 28 February 2014

RuTiN BaRu

hai

Sejak pas bersalin 2 bln lepas rutin harian aku memang berubah. Salah satu aku xsempat nak updet blog sebab ni la. Uruskan anak seramai 4 orang memang sangat2 memerlukan kesabaran yang sgt2 tinggi. Nasibla aku xde sakit2 kronik. T___T

Anak ke empat ni aku pantang sendiri sebab Aiman & Ilman dah sekolah. Dulu bolehla leh manja2 ngan mak sebab anak2 kecik lg. Kali ni memang xla..terus terang aku cakap aku cuma pantang makan je yang lain2 aku xpantang ok..contohnya jerit tetap jerit spai satu taman terkejot. ;(

Aku dah start keje dah nak masuk 2 mggu. Cabaran kali ni lain sikit sebab Arissa menyusu badan sepenuhnya lg. So aku kene buat stok tuk bawak g taska. Insyaallah selama mana Arissa nak bf aku teruskan. Dapat 6 bln dah bersyukur sgt2. Yela aku pn bekerja kan.

Rutin harian aku mmg padat dari pg sampai malam. Balik Keje memang uruskan anak4 dulu secepat mungkin baru aku dpt rehat. Kalau dapat tdo mmg tdo mati okehh..nikmat sgt.

Aku makin dapat biasakan diri dengan rutin baru ni sejak bertambah anak. Alhamdulillah dipermudahkan. Aku memang percaya pada kata2 'setiap anak ada rezekinya'.

Mata aku pn dah tumbuh eyebag okehh..kemain lg mata panda sebab xcukup tdo. Redha. T___T

Okehla aku updet cerita Arissa sikit2 ek. Memang dah banyak miss pasal Arissa sebab xde masa nak updet blog. Rindunya aku pd blig ni. tskkkkk

ok selit sikit pic Arissa.

Salam sayang
Susie

2 comments:

  1. hi..singgah baca entry dan follow awak :)

    ReplyDelete
  2. hi..singgah baca entry dan follow awak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...